dissabte, 2 de desembre del 2017

Més venuts mes de novembre (infantil/juvenil)

En primer lloc trobem el nou còmic d'Astèrix i Obèlix: Astèrix a Itàlia (ed. Bruño), amb els personatges creats per Goscinny i Uderzo, que tornen amb la seva aventura número 37, la tercera signada per Jean-Yves Ferri i Didier Conrad. En aquesta nova aventura portarà els nostres herois fins a la península italiana. Això els permetrà conèixer ben a fons la sorprenent Itàlia antiga i els nombrosos pobles itàlics que hi viuen.
Seguim amb Contes de bona nit per a nenes rebels (ed. Estrella Polar) d'Elena Favilli i Francesca Cavallo. De Serena Williams a Malala Yousafzai, de Coco Chanel a Frida Kahlo, d'Hipàtia a Michelle Obama, aquest llibre narra les vides extraordinàries de cent dones valentes i, a més, conté les il·lustracions de seixanta artistes d'arreu del món. Científiques, astronautes, aixecadores de pesos, jutgesses, xefs... Cent exemples de determinació i audàcia per a les grans somiadores.
En tercer lloc trobem les noves esbojarrades aventures del noi més pringat de l'institut: Diari del Greg 12: l'escapada (ed. Estrella Polar) de Jeff Kinney. Els Heffley decideixen escapar del fred anant a una illa tropical. Estan convençuts que uns quants dies al paradís els hi anirà molt bé. Però la família del Greg no trigarà a descobrir que això del paradís tampoc era per tant. Les insolacions, els problemes estomacals i les picades de insectes amenacen en destrossar el viatge familiar.
En quarta posició tenim L'interrogant gegant (ed. Animallibres) d'Eulàlia Canal i il·lustracions de Sebastià Serra. El dia que l'Arlet, el Lluc i l'Ibai van sortir d'excursió havia nevat tota la nit i la vall semblava un pastís de nata. Malgrat l'advertiment de la seva mare de no allunyar-se de casa, els tres germans van voler pujar fins el cim de la muntanya i contemplar els prats i els boscos a tocar del cel. Però, sense que ho sabessin, un perill molt fosc s'apropava entre els núvols.
I acabem amb el desè viatge al Regne de la Fantasia, amb nous perfums i tufs: Reconquesta del Regne de la Fantasia (ed. Estrella Polar) de Geronimo Stilton.