dissabte, 2 de desembre del 2017

Més venuts mes de novembre (adults)

A la llista dels més venuts trobem el nou llibre de Dan Brown, Origen: en primer lloc editat en castellà per Planeta i en quart editat en català per Columna. En Robert Langdon va fins al museu Guggenheim de Bilbao on es farà un anunci transcendental que canviarà per sempre com entenem la ciència. L'amfitrió de la vetllada és l'Edmond Kirsch, un dels alumnes més brillant que va tenir en Langdon, que es disposa a revelar un descobriment extraordinari.
En aquest llibre Landgon recorrerà Bilbao, Madrid i Sevilla, a més de Barcelona.
En segon lloc trobem el premi Planeta d'enguany: El fuego invisible (ed. Planeta) de Javier Sierra. Esglésies romàniques perdudes dels Pirineus, col·leccions d'art a Barcelona, llibres antics i estranys codis en pedra s'alineen en una trama plena de intriga que ens portarà a pensar sobre l'origen de tota inspiració, literatura i art vertaders. 
Continuem amb Megan Maxwell i el seu darrer llibre: Yo soy Eric Zimmerman (ed. Esencia). Per a tots els fans de la sèrie Pídeme lo que quieras ha sortit aquesta nova saga eròtica amb Eric Zimmerman de protagonista.
I per acabar una altra novetat: El noi del Maravillas (ed. Empúries) de Lluís Llach. 
Llach torna amb la seva novel·la més emotiva i personal. El retrat d'un cantant, Roger Ventós, i d'un teatre de varietat del Paral·lel.