dimarts, 21 d’abril del 2015

Lectures per Sant Jordi

EDUCACIÓ INFANTIL


EN CALVIN NO SAP VOLAR
Jennifer Berne i Keith Bendis
Takatuka
15€
En Calvin, els seus germans i cosins van néixer sota el ràfec d'un vell estable: En Calvin no és un estornell més. Mentre els altres aprenen a llençar-se en caiguda lliure, a planar i a fer giragonses, en Calvin es passa el dia amb el bec dins un llibre



NYAM NYAM
Jonathan Litton i Kasia Nowowiesjska
Combel
12.90€


Alceu les solapes i descobriu quins animals surten d'aquestes pàgines.





PER L'ABRIL, LLIBRES I ROSES MIL
Nathalie Pons i Valentí Gubianas
Barcanova
6.60€

No hi ha festa més bonica que la de la rosa i el llibre!






EL PETIT LLIBRE DELS VEHICLES
Nathalie Choux
Estrella Polar
8.95€

Meeec-meeec! Qui s'acosta fent sonar el clàxon? Quina màquina pot aixecar grans pedres? Coneixes tots els vehicles? Descobreix-los en aquest fantàstic llibre amb pestanyes i llengüetes.




WOOLLY
Sam Childs
Jaguar
14€
Un bebè mamut acaba de néixer però, tot i que l'anomenen Woolly, que significa llana, no té gens de llana! I a més és rosa! Per suposat, té molt de fred. Què farà la Mama Mamut per mantenir-la calenteta? Podrà jugar i fer amics amb la nova roba?



CICLE INICIAL

A TOCAR DELS TRANSPORTS
Sylvie Bessard
Combel
13.90€
El cotxe, l'avió, el tren, el vaixell, la bicicleta... Un llibre perquè els nens i nenes coneguin tots els secrets sobre els mitjans de transport; pensat per tocar, mirar i aprendre.



LA MUNTANYA DE LLIBRES MÉS ALTA DEL MÓN
Rocío Bonilla
Ànimallibres
15.95€
L'Enric estava convençut que havia nascut per volar. Intentava fabricar-se ales, mirava els avions, fins i tot va demanar poder volar com a regal de Nadal! Però res funcionava...Un dia, la seva mare li va explicar que hi havia altres maneres de complir el seu somni i li va posar un llibre a les mans.



OLIVER I PATCH
Claire Freedman i Kate Hindley
Jaguar
14€
Quan l'Oliver troba un gosset perdut anomenat Patch, aconsegueix el seu primer amic a la ciutat. El problema és que ell sap que en algun lloc algú l'està buscant. Una bonica història que et tocarà el cor.




UN COM CAP ALTRE
Britta Teckentrup
Flamboyant
15€
Quin ocellet ha caçat el cuc? Pots localitzar la tortuga espantada? I on és la gamba que entre els peixos s'amaga? Entrena la vista i troba la sorpresa amagada a cada doble pàgina d'aquest llibre ple d'imaginació i dissenys espectaculars.



UN DRAC, UNA PRINCESA I UN CAVALLER
Care Santos i Dani Cruz
Base
14€
Amb els divertits i bells versos de Care Santos i les magnífiques il·lustracions de Dani Cruz, ens expliquen ara d'una forma original una llegenda tan nostra com la de Sant Jordi, el drac i la princesa.



CICLE MITJÀ


DRACS FABULOSOS
Denise Despeyroux i Sara Ruano
Parramón
17€

Set contes i llegendes sobre dracs de llacs, de coves, del cel...que descobriràs i t'entusiasmaran.





EN BERNAT I EL PIRATA BARBA-ROSSA
Xavier Castanyer i Angelet i Pol Cunyat
Publicacions de l'Abadia de Montserrat
12€

En Bernat no surt mai a navegar, només de veure un vaixell ja es mareja com una sopa. Però encara hi ha una cosa que el té més amoïnat, i és que la costa és plena de galeres de pirates sanguinaris. En Bernat, malgrat la seva por, s'embarcarà en una aventura trepidant i plena de misteri.


ENDRAPASOMNIS
Michael Ende i Annegert Fuchshuber
Joventut
13€
Tenir por als malsons ja és terrible per a tots els nens; doncs imagina per a una princeseta que es diu Dormissona i que viu al País de la Bona Son. El rei del país decideix viatjar pel món en la recerca d'un remei contra els malsons de la seva filla.



MI LOCA FAMILIA
Chris Higgins i Lee Wildish
Edebé
6.50€
"El meu pare és artista i anomena Mona Lisa a la mare, perquè és molt guapa. Em dic Mattie. La mare diu quan estic preocupada el meu cervell es converteix en espagueti i s'enreda tot. I amb la boja de la meva família sempre hi ha alguna cosa de què preocupar-se..."



POEMES I HAIKUS DE SANT JORDI, PRINCESES I DRACS
Montse Ginesta
Ànimallibres
8.50€
La cultura popular és rica en llegendes sobre dracs, princeses i valerosos cavallers, i la més coneguda per nosaltres és sens dubte la de Sant Jordi. Entre els fulls d'aquest llibre trobareu alguns poemes inspirats en tradicions antigues i altres de més festius.



CICLE SUPERIOR


EL CIRC BODONI
Peyo, Gos i François Walthéry
Base
12€
El circ és una de les coses que agraden més a en Benet Tallaferro i està entusiasmat amb la notícia que vingui a la ciutat. S'assabentarà, però, que el circ Bodoni pateix problemes financers. La missió d'en Benet serà omplir cada nit la carpa del circ.



LA FÀBRICA DE PETONS
Joan de Déu Prats i Susana Rosique
Edebé
8.60€
La Fàbrica de Petons estava feta de maons vermells i tenia finestrals pintats de blanc. Hi havia també dues xemeneies que treien paperets de colors a tota hora. Allà inventaven petons de tota mena, que es creaven al laboratori.






FANGO
Gonzalo Moure i Ester García
Edelvives
9€
Petra, Troy, Tristan, Tom,  Kaza... són els noms dels gossos que el protagonista va tenir durant la infància; tots gossos del carrer, que cuida i l'acompanyen dia a dia, amb els que creix i madura, i amb els que estableix una estreta amistat. Fango és el seu preferit.



HACHIKO
Lluís Prats i Suzana Celej
La Galera
16.95€
El professor Ueno recull un cadell per a la seva filla. Aviat, la relació entre el professor i l'Hachiko, el gos, esdevé especial. Cada matí l'acompanya a l'estació i, cada tarda, espera el seu retorn a dos quarts de sis.




EL SO DELS COLORS
Barb Rosenstock i Mary Grandpre
Joventut
15€
Vasya es passava el dia educant-se per ser un nen rus com cal..., fins el dia en què la seva tia li va regalar una petita caixa de fusta, plena de pintures. Vasya va barrejar el vermell amb el groc, després el vermell  amb el blau. A mesura que canviaven els colors, sentia una música...